Cum să îți alegi o firmă de contabilitate serioasă cu care să colaborezi

Orice afacere, locală sau la nivel național, trebuie să fie organizată și să aibă încasările la zi. Chiar dacă este la început, administratorul afacerii trebuie să aibă un contrat cu o firmă de contabilitate profesională deoarece aceștia îți pot garanta servicii de cea mai bună calitate. În România, acest domeniu a început să crească din ce în ce mai mult, iar serviciile oferite sunt incontestabile, în funcție de alegerea făcută de așa-numitul “patron”. Când alegi o astfel de firmă de contabilitate trebuie aleasă cu atenție și sfatul meu este să alegeri variantă cea mai utilizată și de restul antreprenorilor din țara noastră.

Site-ul firmei respective trebuie să fie cât mai îngrijit și profesional. Din punctul meu de vedere, acest aspect contează foarte mult pentru că în ultimul timp oricine pune mare accent pe imaginea online a unei afaceri, iar cine nu ține cont de acest aspect are de suferit destul de mult. Publicul nostru ține se află în mediul online, iar dacă nu luăm în vedere acest aspect, pierdem foarte mulți potențiali clienți. Revenind la site, orice firmă care se respectă, apelează la rândul lor la alți profesioniști în alte domenii sau cel puțin așa ar trebui să funcționeze lucrurile.

Când vine vorba de audit financiar, cei de la Contello mi se par cei mai serioși și respectă toate punctele de vedere prezentate de mine în rândurile de mai sus. Au atât servicii de calitate, cât și site-ul foarte bine pus la punct. Și când spun de site, mă refer atât la design-ul în sine cât și informațiile prezentate pe prima pagină. Pagina de contact este foarte importantă, iar dacă detaliile nu sunt foarte explicite, sfatul meu este să căutați o altă firmă cu care să colaborați în acest sens pentru că acest aspect este cel mai important din punctul meu de vedere.

5 thoughts on “Cum să îți alegi o firmă de contabilitate serioasă cu care să colaborezi

  1. Iulia Popa

    Un articol cu informatii utile.O societate are intr adevăr nevoie de un site ingrijit,o imagine buna si de profesionisti si la rândul ei la alti profesionisti.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *