Cadourile pentru cei dragi trebuie alese cu grija

Imi aduc aminte cand am oferit primul cadou, era o floare, nu mai stiu exact cum s-a intamplat, dar asta imi aduc aminte din copilarie. Acum, dupa ce am crescut, trebuie sa fac din ce in ce mai multe cadouri, mai ales in zilele de sarbatori precum Craciunul, Pastele sau evenimentele personale precum zile de nasteri, boteze, nunti si asa mai departe. Imi place sa ofer cadouri, mai ales persoanelor dragi precum frati, rude sau nepoti. Pentru acest an, pardon, sfarsit de an, mi-am pregatit bugetul pentru cumparaturile de Craciun, am strans bani in tot acest an, in fiecare zi adaugam in pusculita cate 50 de bani, un leu sau mai mult. Inca mai am cateva zile in care pot sa adaug bani in pusculita, dar inainte de Craciun o sa sparg pusculita care e aproape plina.

De cumparat inca nu stiu ce sa cumpar, trebuie sa ma gandesc la cadouri pentru diferite varste, am trei nepotei, un baiat de trei ani si doua nepotele de un anisor. Cu siguranta aici ar merge jucarii potrivite pentru varsta lor, dar o sa merg intr-un magazin de specialitate sa ma interesez de cadouri. Pentru cei care au o varsta mai mare, adica peste 18 ani, deja stiu ce sa le cumpar, cadouri bune, ca sa zic asa. Lista arata cam asa: Biotherm Homme Men Essentials, Chivas Regal de 12 ani sau un Jak Daniel`s cadou, Bvlgari Omnia Jewel Charm Set si desigur, multe dulciuri si fructe, pe pun si pe astea deoarece mereu le cumpar deodata cu cadourile.

Daca nu stii ce cadouri sa oferi in zilele speciale, cu siguranta poti intra pe canar.ro in sectiunea cadouri si o sa gasesti o selectie de cadouri pentru femei si barbati, preturile sunt pentru toate buzunarele, dar si produsele sunt diferite, asta insemnand ca gasesti produse cosmetice parfumuri, bauturi alcoolice si multe altele. Eu am gasit pe acest site multe cadouri interesante pe care nu le-am vazut pe alte magazine online. De exemplu: Chivas Regal de 12 ani, este pentru prima data cand aud de acest produs, m-am documentat si am aflat ca este foarte bun, dar si pretul este mare, spre surprinderea mea, magazinul canar.ro il vinde la un pret foarte bun.

Ti-ai pregatit lista de cadouri? Daca nu ai facut acest lucru inca, atunci trebuie sa stii ca, inainte de a cumpara un cadou, sa stii sigur ce pasiuni si placeri are persoana carui vrei sa ii oferi cadoul, astfel o sa faci o impresie buna, dar totodata o sa oferi un cadou potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *