Se fac bani din blogging? Da!

Acum trei luni de zile mi-am deschis un blog de nisa, acolo scriu zi de zi, dar zi de zi. Ma documentez foarte mult, particip la diferite conferinte de presa, evenimente si accept invitatii atunci cand trebuie. In trei luni de zile pot spune ca am trecut de o suta de articole si peste o mie de comentarii, un articol are in medie de zece comentarii. Daca un articol nu trece de zece comentarii, atunci il promovez atat de mult pana ajung la acel numar.

In cele trei luni m-am implicat mult, am investit si de cateva saptamani se vad castigurile. Am investit pana acum zeci de ore de munca, peste doua sute de euro, dar am scos pana acum dublu decat am investit, se vad rezultate bune, favorabile. Pana in 2016 vreau sa fac ceva si mai frumos, desigur, tot din acest blog de nisa. Am mult de munca inca, vreau sa investesc si sa fac din blogul respectiv un brand frumos, placut si serios. Dar mai este de munca, odata cu trecerea timpului mai invat si eu lucruri noi, totul datorita blogului.

Un sfat de la mine: daca vreti sa faceti bani din blog, va alegeti o nisa cat mai potrivita si incepeti sa scrieti, sa cercetati, sa va documentati. Nu cititi carti despre cum sa ai succes, cum sa vinzi, cum sa faci bani, nimeni nu scrie intr-o carte cum e la inceput, cat de greu eu, ca trebuie sa investesti si multe alte probleme. Nici pe mine nu trebuie sa ma crezi, trebuie sa testezi, poate o sa iti placa, poate o sa ai succes, dar poate nu. Pana nu incerci, nu o sa stii.

articol scris de De la Unu’

One thought on “Se fac bani din blogging? Da!

  1. Virtual Private Server

    De asemenea, exista si posibilitatea ca blogul tau sa fie senzatia anului si, cu toate acestea, tu sa nu castigi cine stie ce din asta. Si nu pentru ca ti-ar strica niste bani in plus, ci pentru ca pur si simplu nu stii cat de multe metode ai la dispozitie.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *