Petreceri pentru copii reusite cu animatori

Sa organizezi o petrecere pentru cei pitici este un lucru usor? Eu iti voi spune ca nu e chiar asa, pare un lucru simplu, desigur, doar in vorbe, dar atunci cand trebuie sa pui vorbele in practica e un proces destul de greu, care de multe ori nu iasa asa cum ne dorim. Recent am fost intrebat de un prieten daca il ajut sa organizeze o petrecere pentru copilul sau, asta deoarece nevastasa era plecata pentru cateva zile in strainatate, asa ca, ce sa fac, am spus ca il ajut, asta am si facut. Am facut lista cu ceea ce trebuie sa facem, am inceput sa bifam ceea ce era ok si parca treaba era gata rezolvata. Doar ca… nu era asa.

Primul lucru pe care l-am facut era sa invitam cat mai multi copii, am mers prin cartier, am intrebat, am invitat si copii saraci si tot am iesit intr-un final cu un numar mare de invitati. Tortul era comandat, prajitura la fel, sucul era facut de noi, natural din mere, mancare din belsug. Bine, ne-am pregatit noi astia mai mari cu ceea ce aveam noi nevoie, era culmea sa nu petrecem si noi. Bine totul si frumos, pana in ultima zi. Noi ne-am pregatit cu cateva zile inainte, sa fim siguri ca nu facem vreo prostie si sa uitam ceva.

Din discutie in discutie, ne-am gandit ca nu avem nimic interesant pentru copii. Bun, vin copii, mananca, mai vorbesc dar cum ii facem sa se joace, sa fie ceva actiune intre ei. Asa ca, ne-am gandit sa cautam ceva animatori copii prin zona noastra, asta am si facut. Am deschis repede laptopul, am inceput si caut si surpriza, am gasit site-ul oakijunior.ro, un site special facut pentru asa ceva, cu o echipa bine pregatita si experienta cu copii. Cand i-am contactat mi-au oferit multe sfaturi pentru a organiza petrecerea asa cum trebuie, nu am stat mult pe ganduri si le-am spus daca sunt disponibili pentru cateva ore. Totul a fost foarte ok, au venit repede la noi si i-au distrat foarte tare pe copii, mai ales ca au fost doua personaje, unul pentru baieti si un personaj pentru fetite.

Am ras si eu, asta e, atunci cand un animator pentru copii stie sa-si faca meseria, e imposibil sa nu faca si un adult sa rada. Eu va recomand sa va faceti copii fericiti, nu va uitati ca dati acolo doua-trei sute de lei, banii oricum se duc, mai bine sa se duca spre fericirea copilului dvs.

articol scris De la Unu’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *