Pentru protectia si confortul din casa ta, alege montarea plaselor de tantari

Deja ne aflam la finele anotimpului iarna. Ne bucuram totusi ca isi va face simtita prezenta caldura, dar pe de-o alta parte, suntem deranjati la gandul ca tantarii, mustele si restul insectelor vor reusi din nou sa patrunda in interiorul locuintei noastre si sa ne indispuna complet.

Asta ma deranja si pe mine an de an, din primavara pana in apropierea toamnei, asa ca am luat decizia de a-i chema pe expertii de la www.reparatii-termopane.net pentru a ma ajuta sa montez plase de insecte la geamurile mele termopan din toata casa.

Cu toate ca era foarte cald in casa in perioada verii, nici nu imi mai doream sa deschid fereastra pentru a se racori pe timp de seara, intocmai pentru ca stiam cat de usor vor patrunde tantarii in interior. Astfel, somnul meu nu era deloc odihnitor. Ce-i drept, ma foloseam de pastilele de tantari, insa am ajuns la concluzia ca nu se mai merita si ca e timpul sa fac o schimbare. Astfel, am ales sa imi montez plase de tantari. Este cea mai buna investitie pe care am facut-o in ultimul timp. Cu toate ca aveam de gand sa le montez la fiecare fereastra in parte, dupa ce m-am sfatuit cu meseriasii de la www.reparatii-termopane.net, am ajuns la concluzia ca am nevoie doar la sufragerie si dormitor.

Pana sa iau legatura cu specialistii, nici nu stiam ca exista atat de multe modele de plase de tantari.

  • Plase fixe – acestea reprezinta modelul clasic si sunt probabil cele mai accesibile ca pret.
  • Plase tip rulou – pe acestea mi le-am montat eu si sunt pe deplin multumita de functionalitatea, respectiv eficienta lor. Sunt disponibile atat cele verticale, cat si orizontale. Eu am optat pentru cele verticale.
  • Plase plisse – ce-i drept, acestea sunt modele mai nou aparute pe piata, care mi se par chiar interesante. Acestea prezinta diverse tipuri de deschidere, insa si de dimensiuni.
  • Plase glisante – sunt utilizate de obicei pentru lungimi mari.

Cum contribuie plasele de tantari la siguranta si confortul din casa ta:

  • insectele nu vor mai veni neinvitate in casa ta;
  • aerul va circula corespunzator din interior in exterior si vice versa; astfel, nu va trebui sa deschizi fereastra sau sa dai la o parte plasa pentru a aerisi;
  • somnul tau va fi mult mai odihnitor, acum ca tantarii nu vor mai bazai la urechea ta;
  • ochiurile plaselor nu impiedica vizibilitatea, asa ca vei putea admira din plin privelistea de afara;
  • plasele sunt usor de curatat; nu ai nevoie decat de apa si de sapun;
  • designul ferestrelor tale nu vor avea de suferit, intocmai pentru ca plasele de tantari au un aspect placut.

Aceasta reprezinta intr-adevar o investitie pe care cu totii ar trebui sa o facem. Eu locuiesc in apropierea unei paduri, asa ca va dati seama cat de multe insecte isi gaseau adapost in locuinta mea, pe timp de primavara si vara. Acum, ma odihnesc mult mai bine, nu mai cheltui bani pe pastile si solutii contra tantarilor, ci ma bucur din plin de ambientul placut din interior. Daca esti si tu interesat de montarea acestora, chiar iti recomand sa iei legatura cu profesionistii de la www.reparatii-termopane.net, care vor face o treaba buna si lucreaza pe preturi chiar accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *